MENU

 

 

 

 

Grafische vormgeving - uw boodschap in een visuele vorm

Grafische vormgeving is de visuele communicatie van uw boodschap door het kneden van woorden, symbolen, typografie, beelden, illustraties en layout tot een leuk en origineel geheel. Het is de kunst die we dagdagelijks overal zien, zoals reclameborden en boodschappen, verpakking van onze voedingswaren, de kleren die we dragen enz...

Laat mij u helpen met mijn jarenlange studie van grafische vormgeving in het vertalen van uw boodschap in een mooie visuele vorm die opvalt.

Graphic Design Makes a product usefull!

Mijn grafische diensten • Mediacampagnes

  Mediacampagnes

  Wilt u uw bedrijf lanceren op een grootse manier met een volledige campagne? Of wilt u uw nieuw product of dienst introduceren aan het grote publiek? Dan kan ik u helpen dit de doen op een efficiënte en originele manier die opvalt!

  Drukwerken

  Drukwerken

  Samen met u ontwerp ik uw origineel drukwerk zoals posters, flyers, brochures, magazines enz... U hoeft zich ook niets aan te trekken van het drukwerk zelf, ook dat regel ik met plezier voor u.

  Andere grafische diensten

  Andere grafische diensten

  En ik doe nog meer. Wil u uw vitrine of wagen laten beletteren met uw logo of ontwerp? Menukaarten , serviëtten, banners voor buiten, beursstanden enz... Alles ontwerp ik samen met u volgens uw huisstijl zodat uw onderneming professioneel overkomt.

RECENTSTE WERK


Mediacampagne 'Stop de diagnose CVS'

Deze grootschalige mediacampagne werd opgezet voor de VZW Wake-Up Call beweging. Een groepering van chronisch zieke mensen die lijden aan de verschrikkelijke neuro-immuun aandoening CVS. Voor deze campagne verzorgde ik een professioneel fotoshoot van Luk Saffloer (bekende radio- en tv-presentator), een poster op verschillende formaten, responsive campagnesite, stickers en een volledig gestyleerde facebook-pagina. Meer info op www.stopdediangnosecvs.be


Ontdek ook mijn andere dienstenovertuigd?


Let's get social!